Skip links

Service IT Complet

Service IT Complet

Cresterea productivitatii prin eliminarea problemelor cu echipamentele IT

V-ati gandit vreodata cat timp, energie si resurse pierdeti in perioadele in care echipamentele IT din compania Dumneavoastra nu functioneaza, functioneaza defectuos sau neoptimizat? Va spunem noi : aproximativ 17% din timpul lunar este irosit de catre angajatii din compania Dumneavoastra cu perioada in care calculatoarele nu functioneaza sau au erori in functionarea programelor, folosesc resurse neoptimizate sau variante software neactualizate. Ganditi-va la un sef de echipa de programare care nu lucreaza 17% dintr-o luna : aproximativ 3.5 zile perioada in care nu poate sa lucreze la capacitate maxima. Acum calculati cati angajati aveti, ce costuri administrative aveti lunare si dupa inmultiti cu 12 luni.

O solutie de management si service IT complet pentru echipamentele IT pe care le utilizati si pe care le folositi in activitatea zilnica din compania Dumneavoastra va aduce un avantaj masurabil cat si o optimizare a costurilor lunare.

Media First prin departamentul de service IT dedicat cu o experienta de peste 13 ani in managementul si monitorizarea echipamentelor IT : calculatoare office, statii de lucru si statii grafice, servere Linux si servere Windows, echipamente de retea active si retelistica va ofera o solutie completa, nelimitata ( prin pachete de abonament lunare) si cu interventie ultra rapida atat in Cluj Napoca cat si in locatii din apropierea orasului Cluj Napoca.

Pentru imbunatatirea sistemelor IT pentru companii medii si mari oferim optimizare de infrastructura IT si retelistica cu crestere de viteza de la 100Mbps pana la viteze dedicate Gigabit si 10Gbps pentru retele cu trafic mare si foarte mare in retea

In medie un incident software la un client dureaza pana se rezolva aproximativ 15 minute, iar un incident hardware este rezolvat pana la 2 ore cu un sistem de workflow proactiv bazat pe experienta pe care am dobandit-o in ultimii ani.

Optiunile de service IT pe care le oferim clientilor nostrii sunt atat prin interventie per incident cat si , cel mai avantajos, prin abonamente lunare avantajoase care includ un numar de interventii lunare nelimitate si in cel mai scurt timp pentru functionarea optima a echipamentelor IT din cadrul companiei.

Sunteti pregatiti pentru o functionare mai buna a sistemelor IT si a retelei ? Folositi formularul de contact pentru a face primul pas pentru un nou tip de servicii IT care te ajuta sa iti imbunatatesti activitatea.