Skip links

Conversion Search

Conversion Search

Este vorba despre obtinerea rezultatelor. Conversia este urmatorul pas!

Cu peste 10 ani experienta in domeniul optimizarii motoarelor de cautare, optimizare campanii online, optimizare SEO, echipa Media First a invatat multe despre cum sa obtinem rezultate credibile si durabile pentru clientii nostri. Din experienta noastra colectiva, obtinuta prin colaborarea cu mari brand-uri (sa nu uitam insa firmele mici si medii, dar si  incepatorii), credem ca succesul reprezinta mai mult decat rezultatele cautarii online. Marketing online matur inseamna conversia vizitatorului care a ajuns pe site-ul tau intr-un client care sa fie atat multumit de calitatea produsului cat si de experienta online pe care o are pe site. Noi ii spunem “Conversion Search”

Viziunea Media First se concentreaza pe dezvoltarea unei prezente online ”REALA” si asta inseamna intelegerea publicului tinta, cum functioneaza online si ce il face sa functioneze. Prin cunostintele obtinute de-a lungul timpului, putem dezvolta si implementa o strategie importanta care implica optimizare SEO,  campanii PPC , promovare SOCIAL MEDIA , ONLINE PR, raza de actiune a factorului influent si multe altele, dezvoltand o autoritate online pentru brandul Dumneavoastra care la final va va ajuta site-ul sa transforme click-urile in clienti. O numim Conversion Search si tinand cont ca se concentreaza pe atingerea numarului Dumneavoastra tinta, de lead-uri, ofera rezultate masurabile, rapide si mult mai credibile decat optimizarea in marketingul traditional.

Prin metodele avansate de conversie a clientilor (Conversion Search) puteti estima exact ROI ( Return on investment) pe care intentionati sa il dezvoltati in prezenta online a site-ului Dumneavoastra. Va asteptam pentru o discutie despre ce obiective doriti sa atingeti in mediul online si primul pas este sa ne contactati.