Skip links

Dezvoltare Continut Web

Dezvoltare Continut Web

Alegerea cuvintelor adecvate! Cu o echipa specializata

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui website este redactarea textului acestuia. Suna destul de evident, stim, dar ati fi surprinsi cat de des este trecut cu vederea, aspectul calitatii textului din cadrul unui proiect online, modul in care imaginea companiei este prezentata online.

Scrierea unui text de calitate, optimizat pentru motoarele de cautare si pentru clientii care cauta informatii utile si detaliate, va va asigura nu numai contactul vizitatorilor cu site-ul Dumneavoastra, dar va va ajuta sa dezvoltati un brand empatic, sa incurajati interactiunea cu clientii, sa  va mariti vanzarile, sa atrageti si sa pastrati mai multi clienti. Orice text este suficient pentru motoarele de cautare, dar daca nu are sens pentru potentialii clienti, devine o oportunitate pierduta.

Echipa Media First de dezvoltare continut si optimizare textuala online are in spate ani de experienta, o validare a proiectelor online deja functionale, lucrand pentru lumea digitala de peste 8 ani si stiu exact ceea ce trebuie facut, pentru ca textul Dumneavoastra sa iasa in evidenta si sa fie perceput in modul corect. Mesajele trebuie sa fie concise, incisive si sa fie scrise intr-un ton relativ neoficial in timp ce, totodata, trebuie sa fie orientate catre vizitatori si clienti si optimizate pentru motoarele de cautare.

Texte multilingviste

Nu trebuie sa luati in considerare numai limba romana, atunci cand va faceti reclama la un produs sau serviciu. Numai Europa are peste 234 de limbi diferite si multi dintre vorbitorii lor va pot fi potentiali clienti. Acest lucru nu este o problema, tinand cont ca noi suntem multilingvisti iar echipa noastra se poate adapta cu redactarea textului si scrierea de articole in mai multe limbi.

Orice ati avea de spus, Media First va putem ajuta sa creati, recreati, editati si publicati pe website texte, care va vor diferentia de competitorii dumneavoastra si va vor clasifica numele, ca fiind printe cei mai buni din domeniul in care activati.

Esti pregatit sa dezvolti imaginea companiei tale online? Incepe prin  formularul de contact si in cel mai scurt timp te vom contacta pentru a incepe un dialog constructiv pentru a pune in opera proiectul tau.