Skip links

Despre noi

Create. Lead. Follow.

Compania Media First este o agentie digitala de marketing online si dezvoltare web cu servicii complete din Cluj Napoca,Romania, care ofera solutii inovatoare web, bazate pe experienta dobandita in peste 10 ani de realizare aplicatii web, baze de date online, magazine online si solutii ecommerce cat si pe experienta relatiei cu un numar ridicat de clienti atat din Romania cat si din Anglia,SUA, Italia, Germania si Spania.

Echipa noastra formata din profesionisti, atat pe parte de programare cat si design va pune la dispozitie solutii complete si personalizate pentru brandul Dumneavoastra online, imbinand creativitatea, aptitudinile tehnice, maketing-ul online cu o relatie comerciala directa si transparenta.

Specializata in web design, optimizare UX si UI, dezvoltare web si aplicatii web, marketing online si optimizare SEO, consultanta si planificare de proiecte, analiza de piata si competitivate, Media First ofera servicii complete la un pret corect si competitiv. Pe scurt, suntem o agentie de marketing online cu inclinatie spre a oferi solutii functionale clientilor nostrii – asadar nu exista niciun dubiu ca cei mai mari sustinatori ai nostri sunt chiar proprii clienti.

Suntem intotdeauna pregatiti pentru a te sustine in urmatoarea campanie online pe care o dezvolti. Trimite un mesaj prin formularul de contact si in cel mai scurt timp echipa noastra va intra in contact cu tine.

Iti multumim pentru interesul aratat serviciilor noastra si abia asteptam sa te cunoastem!