Skip links

Marketing prin Email

Marketing prin Email

Comunicati cu clientii dumneavoastra! Email marketing este primul pas!

Abordam unul dintre cele mai eficiente metode de comunicare directa cu publicul-campanii email marketing- care asigura in ziua de azi o interactiune directa cu clientii pe care ii aveti in baza de date. Probabil vi s-a intamplat si Dumneavoastra sa fiti efectiv bombardati cu sute de email-uri in fiecare zi. Ne place sa credem ca facem marketing prin email intr-un mod cu totul diferit, cel mai important aspect pentru noi fiind obtinerea de rezultate reale si oferirea de informatii utile si personalizate pentru fiecare cititor al mesajelor de marketing direct si email marketing. Aceasta inseamna raspandirea unui email si tranformarea cititorilor lui in prospecti si ulterior in clienti finali. De aceea, metoda Media First se bazeaza in primul rand pe date si personalizare, ceea ce ne permite sa intelegem cine este audienta, sa o clasificam pe segmente cat mai detaliate si apoi sa calificam transmiterile de email marketing pentru a asigura rate de accesare si click-uri de valori ridicate.

In al doilea rand, analizam transmiterea email-urilor, mai exact, toate aspectele transmiterii, inclusiv partea creativa, titlurile si serverele de pe care sunt trimise – suntem foarte interesati de distribuire si raspuns. Nu in ultimul rand, suntem foarte constienti ca toate activitatile trebuie sa determine trafic pentru site-ul pe care doriti sa il promovati. Pentru noi, toata activitatea trebuie sa genereze o reactie, fie ca este trafic, cumparaturi sau intrebari. Folosind serviciile administrare sau auto-administrare ale Media First, vi se garanteaza un management experimentat si rezultate bazate pe marketing prin email superioare celor pe care le gasiti pe piata in acest moment.

Cu serviciile de email este mult mai usor si convenabil financiar sa vinzi unui client existent, decat sa investesti in cautarea si calificarea unuia nou, si cu toate acestea majoritatea afacerilor aloca tot timpul, efortul si bugetul de marketing pentru a gasi piste noi, ignorandu-le intre timp pe cele deja existente care, eventual vor merge in alta parte. Marketing-ul prin email este o maniera incredibil de puternica de a comunica cu clientii (atat noi cat si vechi), incuranjand vanzari initiale si consecutive.
Pentru a avea succes, campania de email marketing trebuie sa fie captivanta, relevanta, actuala, orientata si personalizata. Facuta in mod corect, va va spori vanzarile, va ajuta la retinerea clientilor si va da credibilitate brand-ului Dumneavoastra. Daca sunteti etichetat ca spammer nu veti mai putea trimite mailuri de incredere niciodata!

Media First ofera solutii de top din mediul digital pentru campanii online de email marketing incepand de la consultanta initiala pentru marketing prin email cat si planificarea, transmiterea, implementarea si urmarirea unei strategii de succes. Consultantul nostru pentru marketing prin email va poate face recomandari si sugestii pentru strategia de email marketing, oferindu-va un software care sa o faciliteze si chiar sa o administreze in locul Dumneavoastra.

Nu ezita sa contactezi echipa Media First de solutii digitale si email marketing o detaliere a variantelor si pachetelor pe care le oferim clientilor nostri.