Skip links

Consultanta Marketing Online

Consultanta marketing online

Sfaturi experte in care puteti avea incredere. Online este mai simplu!

Stiti unde trebuie sa fiti, dar aveti nevoie de ajutor sa ajungeti acolo? Ati apelat la persoanele potrivite! Suntem experti in rafinarea ideilor, si avand profesionisti interni in toate domeniile digitale, nu suntem doar la curent cu ultimele tehnologii si oportunitati –  ci le folosim deja.O campanie online de promovare atat in sistem organic cat si consultanta online pentru campanii PPC  ( pay per click ) sau campanii de articole sponsorizate pentru un impact cat mai rapid si de durata a campaniei online pe care doriti sa o lansati.

Daca aveti nevoie de ajutor in dezoltarea ideilor Dumneavoastra, fara a investi sume imense, suntem partenerii ideali. Avem peste 10 ani de experienta in sustinerea clientilor nostri, in a maximiza oportunitatile online, prin insuflarea pasiunii in tot ceea ce facem pentru ei. De la workshop-uri, brainstorming si stabilirea cerintelor campaniilor online, la planificarea campaniei efective, documentatie tehnica si strategie de implementare pentru campanie, planuri de marketing si recomandari detaliate – vom adauga pas cu pas, un surplus de valoare proiectului Dumneavoastra si implicit companiei pe care doriti sa o promovati in mediul online si social media.

O astfel de consultanta specializata, este o oferta destul de rara din partea unei agentii digitale obisnuite, fiind unul dintre aspectele care ne fac sa iesim in evidenta si pentru care clientii nostri apreciaza Media First ca parteneri pentru dezvoltarea campaniilor online pe termen mediu si lung atat prin prisma costurilor cat si prin rezultatele masurabile ale campaniilor online si PPC pe care le-am dezvoltat.

Oferta noastra de servicii de consultanta digitala si campanii de marketing online, permite clientilor sa testeze, fara a-si asuma vreo obligatie, un proiect initial de consultanta. Spre deosebire de unele agentii, nu dorim sa va fortam sa semnati un contract, inainte de a evalua viabilitatea ideii Dumneavoastra. In primul rand, vrem sa va demonstram de ce suntem capabili, fiind increzatori ca va fi o placere sa lucrati cu noi.

Nu ezita sa contactezi echipa de dezvoltare campanii de marketing online si PPC a companiei noastre pentru o detaliere a variantelor de optimizare a campaniei pe care doresti sa o implementezi pentru compania ta.