Skip links

Panou de administrare site web

Panou de administrare site web

Administreaza-ti propriul website! Simplu si rapid.

In zilele noastre se vorbeste numai despre aici si acum – nimeni nu mai este interesat de ceea ce s-a intamplat ieri – de aceea, pentru a putea avea succes trebuie sa fiti siguri ca site-ul Dumneavoastra este actualizat si optimizat in conformitate cu ultimele standarde.

Asa  cum este sugerat si de numele acestuia, panoul de administrare al continutului web (CMS) este o aplicatie web care iti permite sa faci exact acest lucru, sa iti administrezi continutul site-ului, inclusiv text, poze, video si documente. Cel mai mare avantaj atunci cand utilizati CMS este acela ca nu trebuie sa aveti foarte multe cunostinte tehnice pentru a-l folosi, ceea ce inseamna ca adaugarea, modificarea sau corectarea site-ului Dumneavoastra este foarte simpla, permitandu-va sa economisiti atat timp cat si bani.

Solutia perfecta pentru dumneavoastra

Dupa multi ani in care am creat solutii CMS pentru un numar mare de clienti, am dezvoltat propriul nostru CMS ultra performant intitulat MEDIACMS. Acest CMS foarte intuitiv are multe beneficii: va asigura un management complet al continutului site-ului, permite accesul multi-user, este un editor de text avansat, include instrumente SEO, management de bannere , incarcare de imagini, incarcare de video si multe altele.

MEDIACMS va asigura beneficiul de a avea un sistem pre-incorporat, iar pentru ca noi stim mai bine decat oricine cum functioneaza  il putem personaliza pentru orice site, il putem modifica si ii putem adauga functionalitate acolo unde este necesar. Astfel, daca aveti nevoie ca CMS-ul sa se integreze intre sistemele Dumneavoastra sau aveti nevoie de functionalitate la comanda, noi avem solutia perfecta.  Aceasta flexibilitate ofera siguranta ca nu va trebui sa modificati modul in care lucrati in prezent, CMS-ul se va adapta in functie de nevoiele Dumneavoastra.

Sau… puteti veni cu CMS-ul Dumneavoastra

Daca doriti sa folositi un anumit CMS, nu avem nimic impotriva. Acesta poate fi un CMS bazat pe WordPress si Woocommerce, un magazin online Magento, Open cart sau Prestashop sau pur si simplu un CMS personalizat pe care l-ati folosit pana in acest moment. Echipa noastra de dezvoltare are experienta cu o gama variata de platforme de publicare continut , si ne-ar placea sa vorbim despre cerintele Dumneavoastra prezente si viitoare.

Dati-ne un telefon sau contactati-ne prin formularul de contact pentru a afla mai multe.