Skip links

Dezvoltare baze de date web

Dezvoltare baze de date web

Iubim informatia! Pentru solutii web de calitate

Asadar, aveti un site excelent, dar cum va reactiona sub presiune? Daca intr-o saptamana o sa aveti de 2 ori mai multi vizitatori?

Poate fi vorba doar despre cifre de 1 si 0 pentru noi, dar pentru dezvoltatorii de aplicatii web si baze de date  aceasta reprezinta o forma de arta. Membrii echipei Media First care se ocupa de implementare si optimizare bazele de date sunt “mecanici de Formula 1”, asigurandu-se ca site-ul Dumneavoastra este intodeauna updatat in asa fel incat sa obtina performante optime si sa reziste „stresului” unui numar mare de vizitatori.

Cand un posibil client viziteaza site-ul Dumneavoastra, se asteapta ca toata actiunea pe site sa aiba loc printr-un simplu click, dar avand in vedere ca milioane de siruri posibile de date trebuie updatate, optimizate, indexate si depozitate, aceasta chiar reprezinta o sarcina destul de mare – aici intervine echipa noastra.

Programatorii Media First au responsabilitatea pentru optimizarea bazelor de date, unul dintre sectoarele cu cea mai mare rata de dezvoltare din cadrul agentiei noastre digitale, fiind alcatuita din cativa dintre cei mai buni si exprimentati creatori web din tara. Acestia lucreaza sustinut pentru a se asigura ca orice element din sistemul de administrare si stocare este optimizat pentru a fi redusa la raportul ideal de performanta/resurse, garantand ca site–urile functioneaza la capacitate maxima si permitandu-ne sa administram resursele de server si sa amortizam cresterile bruste a numarului de vizitatori.

Pe langa acestea, creatorii nostri de baze de date au dezvoltat sisteme de administrare a bazelor de date (DBMS) care afiseaza cataloage imense ( cum ar fi o baza de date cu 150.000 de restaurante) , depoziteaza informatia clientului, proceseaza comenzi de vanzari, administreaza inscrieri si membri, sustin panouri de mesaje si comentarii, se ocupa de problemele de cautare in timp real si faciliteaza sistemele de etichetare, pe langa multe altele.

Sistemele web si cataloagele online pot fi proiectate si dezvoltate improvizand, datele existente putand fi convertite sau pot chiar integra bazele dumneavoastra de date web, in aplicatiile deja existente – posibilitatile sunt nesfarsite.

Va asteptam sa ne testati calitatile in dezvoltarea web si baza de date online pentru ecommerce si magazine online sau daca doriti sa discutati despre nelamuriri si microsecunde contact. Suntem mai mult decat pregatiti.