Skip links

Dezvoltare website pentru telefoane mobile

Dezvoltare website pentru telefoane mobile

Vizitatorii de pe dispozitive mobile sunt peste 50%. Site-ul tau e pregatit?

Trebuie sa recunoastem ca web-ul a devenit mobil si nu este cale de intoarcere. Din ce in ce mai multe persoane acceseaza internetul de pe mobil, iar ultimul an procentul de vizitatori de pe dispozitive mobile ( smartphone, tableta ) au depasit 50% din totalul vizitatorilor.Se impune cu siguranta crearea unei strategii pentru dispozitive mobile si tablete, care sa fie perfecta pentru afacerea dumneavoastra –  iar aici intervine Media First si pentru a va ajuta sa va prezentati pentru clientii care va viziteaza de pe un dispozitiv mobil.

Website-urile nu mai sunt demult viziualizate doar pe laptop-uri sau PC-uri. Asteptarile utilizatorilor sunt intotdeauna inalte,  iar cererea lor vizeaza o experienta dinamica furnizata cand, cum si de oriunde o doresc.

Noul trend in dezvoltarea de versiuni mobile pentru site este tipul design „adaptiv”, „responsive”. Mai exact, acest aspect implica crearea unui website care interactioneaza cu dispozitivele de pe care este vizualizat si se adapteaza la dimensiunile ecreanului dispozitivelor. Acesta trebuie optimizat pentru un numar de desktop-uri si browser-e mobile care se afla intr-o crestere continua, fiecare cu propria interfata, rezolutie a ecranului si tehnologiile de baza.

Vorbiti cu expertii in tehnologii mobile

Pentru o versiune mobila specializata a site-ului Dumneavoastra, trebuie sa va asigurati ca principalul website este compatibil cu telefoanele mobile, asa ca echipa Media First cu departamentul de  designeri si creatori web se va ocupa de acoperirea tuturor acester aspecte, cum ar fi HTML 5, CSS3 , Java Script si font-uri web pentru a se asigura ca vizitatorii website-ului au parte de cea mai placuta experienta posibila atat de pe un calculator desktop cat si de pe un dispozitiv mobil.

Convergenta dintre laptop-uri, tablete si smartphone-uri este atat de rapida incat este posibil ca aceasta pagina sa devina depasita inainte ca tusul sa apuce sa se usuce, deci contactati-ne pentru a afla ultimele noutati in materie de dezvoltare web pentru mobil  si pentru a ne vizualiza cel mai nou portofoliu pentru dispozitive mobile.

Internetul mobil te asteapta pentru a-ti prezenta brandul! Te asteptam sa ne contactezi pentru a incepe un dialog constructiv pentru prima ta campanie mobila de succes.