Skip links

Abordare 360 ?

Abordare 360 ?

Schimbam viziunea companiilor. Prin rezultate garantate!

Intelegerea “artei” marketingului online poate fi un teren minat, mai ales cand a fi pe prima pagina a rezultatelor din motoarele de cautare ( Google, Bing, Yahoo), inseamna totul in zilele noastre. Intr-adevar, “Cautarea web” asa cum o stiam s-a schimbat total in ultimii ani, iar agentiile SEO care utilizeaza copierea excesiva a cuvintelor cheie, utilizeaza sisteme de link-uri simbolice si ofera o abordare de tip ”un singur tip se potriveste la orice” sunt pe cale sa dispara, aceste lucruri nemaifiind suficiente pentru a obtine rezultate viabile. Multe din sistemele de promovare clasice au fost eliminate de motoarele de cautare pentru a oferi rezultatele cele mai relevante pentru cei ce cauta informatii.

Ce solutuii de optimizare va oferim?
Dezvoltarea unei prezente online reale inseamna ca trebuie sa iti cunosti publicul tinta, care iti sunt competitorii, ce fac si cum cauta vizitatorii online. Prin abstractizarea identitatii tale digitale putem intelege care sunt cele mai bune locuri unde gasim vizitatori si sa obtinem acreditare Google ( flow trust) , folosind metode calitative de creare profile puternice de cautare (nu link-uri slabe, vazute ca si spam-uri).
Adevaratul barometru al succesului pentru proiectele implementare pentru clientii nostrii este dat de felul in care idee ta web actioneaza, de aceea folosim sistemul nostru de Conversie care functioneaza pe principiul rationamentului la marketing 360° pentru a avea succes cu rezultate masurabile.

Cum poate functiona acest sistem si pentru brandul tau online ? Folositi formularul de contact pentru a face primul pas pentru o optimizare SEO si marketing multi canal