Skip links

Optimizare social media

Optimizare social media

Luati parte la conversatie! Fi primul care interactioneaza!

In zilele noastre toata lumea socializeaza, iar traditionalele bariere ale comunicarii nu mai exista (nu conteaza ce hobby-uri ai, ce interese, dorinte, convingeri sau de ce nationalitate esti). Exista cineva care tot timpul este dispus si interesat sa vorbeasca cu tine. In prezent locuim intr-o “revolutie sociala” in care toata lumea poate sa vorbeasca, are o opinie si mai ales capacitatea sa iti influeze publicul tinta – faci parte din aceasta stratosfera sociala sau speri ca va disparea curand?

Noi te sfatuim sa nu te lasi intimidat de aceasta revolutie, ci mai bine alatura-te si devino noul Che Guevara. Cei care vor prelua initiativa vor deveni lideri (amintiti-va inceputurile SEO-ului- cei care l-au cooptat sunt acum unele din cele mai cunoscute brand-uri online). Totusi ”un singur model” cu siguranta nu se potriveste tuturor si daca gresesti poti sa ajungi in pragul esecului. Social Media este o prezenta reala si ceea ce ramane in urma unor feedback-uri negative te poate urmari ani in sir. Fii alaturi de fanii social media ai brandului tau prin canalele Facebook, Linkedin, Google + si Twitter. O prezenta stabila si continuua pe canalele social media iti ofera un pivot important pentru prezenta companiei tale pe internet.

Un singur model social media nu se potriveste tuturor

Fiecare organizatie trebuie sa inteleaga la inceput ce inseamna fenomenul “social media” pentru ei.O pagina Facebook nu rezolva imediat comunicarea cu clientii si implicit rezultate pozitive pentru prezenta ta online. Pentru unii este mijlocul perfect prin care pot interactiona cu userii lor si totusi, pentru altii, poate duce la un buget risipit acolo unde PPC si SEO puteau aduce rezultate mult mai bune. Ne place sa discutam  si sa interactionam in mediul social media, dar acesta inseamna mult mai mult decat detinerea unui cont Facebook, Twitter sau Google+. Trebuie sa urmarim mediul social din care face parte publicul tau tinta si dupa aceea sa  incercam sa ne aliniem cu acesta.Optimizarea prezentei tale pe canalele social media iti garanteaza ca cel putin un canal de comunicare nu este ignorat. Interactionand cu acestia la nivelul lor, ne creem o prezenta reala si putem directiona conversatiile spre creionarea unei imagini pozitive a clientilor nostri. Viziunea Media First asupra interactiunilor cu mediul social este unica: examinam mediul digital si publicul tinta, cream o prezenta credibila si o strategie functionala in abordarea useri-lor si cel mai important ascultam ce au utilizatorii si fanii tai de spus. Ascultand ceea ce se petrece, putem fi mai pro-activi, putem incepe o conversatie mult mai rapid si ii putem arata publicului dumneavoastra adevarata interactiune media.

Intotdeauna optimizarea social media incepe cu cel mai simplu element : un punct central pentru social media si acela este un site web al companiei tare. Daca acest lucru este deja realizat calea optimizarii social media este deschisa la potential maxim.

Nu ezita sa contactezi echipa de dezvoltare social media a companiei noastre pentru o detaliere a variantelor de optimizare social media pe care le oferim clientilor nostri.