Skip links

Online Branding

Online branding

In cazul in care piata tinta nu stie cine esti si ce faci, tu nu esti nici macar in joc.

Notorietatea brandului influenteaza clientii inainte de a lua in considerare posibilitatea de a face o achizitie.

O strategie digitala unita

Pentru a castiga clientul, trebuie sa fim activi pe mai multe canale de-a lungul timpului. Va vom ajuta sa identificati publicul tinta si sa inteleagem ce tip de clienti sunt cei mai buni pentru afacerea ta. Ne vom extinde acoperirea digitala si vom introduce brandul dumneavoastra pe piata.

Fii inaintea tuturor cu campanii multi-canal digital

Campaniile noastre digitale combina cautarea, mediile sociale, publicitate de afisare, retargeting-ul, e-mail marketing, PR si optimizare a ratei de conversie. Directionarea eficienta asigura ca vom rula campanii publicitare in locurile vizate “tinta”. Integrarea acestor instrumente in strategia dvs. creste vizibilitatea online, astfel ca esti mereu cu un pas in fata.

Maximizati rentabilitatea investitiei

Retargeting este una dintre cele mai puternice si mai eficiente metode de a restabili legatura cu vizitatorii care au interactionat deja cu brand-ul. Acesti oameni sunt de multe ori cele mai bune perspective ale dumneavoastra.

O implicare mai mare a clientilor

Conexiunea emotionale cu clientii poate fi numai un castig pentru afacerea dumneavoastra. Va vom ajuta sa intelegeti ceea ce este mai important pentru ei.