Skip links

eCommerce

Comert electronic

Vanzarea online este competitiva si intotdeauna exista riscul de a scadea din pret, dar cine vrea sa fie mai ieftin?

De peste 10 ani am ajutat afaceri sa creasca profitabilitatea comertului electronic, ne-ar placea sa te ajutam si pe tine.

Mai multe canale de consultanta in comert electronic

Fie ca sunteti la inceput ori sunteti un comerciant puternic, o echipa experimentata in ceea ce priveste comertul electronic este vitala pentru succesul tau in viitor.

98% dintre vizitatorii pleacă fara sa cumpere nimic

Se estimează ca mai putin de 2% din vizitatorii site-ul dumneavoastra va deveni automat si un clientul al dumneavoastra. Prin efectuarea unei analize detaliate a comportamentului clientilor, vom afla ce este important pentru vizitatori. Aceasta analiza se va adapta propunerii dumneavoastra si va oferi o cresterea a vanzarilor.

Specialisti in comert electronic

Echipa noastra de creatie va incorpora cele mai noi tehnici si tehnologii pentru a oferi o experienta optimizata si pe toate dispozitivele digitale. Noi intelegem ca comertul electronic este vorba de vanzari, de aceea atentia noastra este spre a minimizează ratele de respingere, reduce abandonul cosului si creste ratei de conversie. Si este de la sine inteles, reclama va arata fantastic, de asemenea.

Magazine de comert electronic complex

Clientul este pe primul loc, pe locul doi este tehnologia, cu aceasta filozofie ne asiguram ca putem sa atingem obiectivele dumneavoastra comerciale. Cu experienta unei game largi de platforme populare si o echipă de dezvoltare excelenta, vom implementa un sistem rapid si cu costuri reduse si apoi adaptate la nevoile dvs. exacte.

Asiguram suport tehnic pentru comert electronic

Magazinul nostru de comert electronic va trebui sa evolueze pentru a tine pasul cu inovatiile tehnice, sa reactioneze la nevoile în schimbare ale clientilor si pentru a raspunde la schimbarile in afacerea dumneavoastra.