Skip links

b2b

B2B

Business to business este o specializare, am perfectionat-o in ani de zile.

Comportamentul cumparatorului a devenit sofisticat. Investitia în resursele digitale nu a fost niciodată mai importanta decat sa se pastreze o cota de piata ridicata.

Specialisti acestei generatii

Noi cream campanii digitale, care se integreaza in strategi de vanzari mai largi pentru a genera anchete pe care agentul dumneavoastra de vanzari le poate converti in noi afaceri.

Un site B2B, care inseamnă afaceri

Expertiza noastră in business-to-business marketing, design digital si dezvoltare tehnica combinata pentru a construi un site web care va ridica compania dumneavoastra la un nou nivel. Daca obiectivul este de a atrage noi clienti sau servicii mai bune, un site web de calitate va asigura cheia succesului.

Expertiza de comert electronic

Cu cat mai multe canale, clientii pot cumpara mai mult si cheltuiesc mai mult bani. Un magazin de comert electronic smecher si eficient poate imbunatati serviciul, pentru a reduce costurile si de a creste cota de piata. Comert electronic B2B este o adevărată arta, ne-am perfectionat in ani de zile.

Dezvoltare de software personalizat

Aplicatii bazate pe web permit software complexe pentru a fi accesate de la distanta folosind telefonul mobil, tableta, laptop sau dispozitive desktop. Fie ca aveti nevoie de functii suplimentare pentru site-ul sau ai nevoie de o solutie software, echipa noastra de ingineri software va face ca visul dumneavoastra sa devina realitate.