Preturi servicii IT

Preturi service IT si intretinere sisteme in Cluj Napoca

Credem ca cel mai avantajos sistem de service IT care sa aduca un avantaj companiei Dumneavoastra este o metodologie de lucru care sa anticipeze eventualele probleme IT si care sa ne permita sa reparam orice incident IT in cel mai scurt timp.
Compania noastra ofera service IT pentru companii la preturi avantajoase pe baza de abonamente cu interventii nelimitate lunar cu un timp mediu de interventie hardware de 1 ora de la sesizare si un timp mediu de interventie pentru reparatii software de la 5 minute pana la 30 de minute.
Oferim in abonamentul lunar si sisteme de backup date de pe toate statiile de lucru si serverele pe care le gestionam. Avem parteneriate cu companii de renume pe parte de sisteme software si hardware de backup care ne permit sa oferim o disponibilitate a materialelor digitale de 100%.
Preturile pentru abonamentele de intretinere IT depind de tipologia retelei, volumul de munca si de date zilnice, nivelul de specializare al personalului cat si de infrastructura existenta in compania Dumneavoastra.

Sunteti pregatiti pentru o functionare mai buna a sistemelor IT si a retelei in conditii de siguranta maxima ? Folositi formularul de contact pentru a face primul pas pentru un nou tip de servicii IT care te ajuta sa iti imbunatatesti activitatea.

Pret Service IT Cluj

Articole Sugerate.

Click here
Creare si implementare CRM - Clienti
CRM - Sistem gestiune clienti
Click here
Conversie online Conversion Search
Conversion Search
Click here
Optimizare site vanzari statii beton
Optimizare site vanzari statii beton
Click here
Optimizare site clinica pediatrie
Optimizare site clinica pediatrie
Click here
Service IT Cluj Napoca
Service IT Complet
Go to Top