Creare Site Web

Unde se desfasoara actiunea! Online 100%

Studioul de creatie si dezvoltare web Media First se mandreste cu experti in dezvoltare site-uri complete, ecommerce, magazine online, baze de date, CMS ( sistem de management al continutului) si sisteme software online, site-uri optimizate pentru telefoane mobile cat si aplicatii intranet si CRM. Pe scurt, ne cunoastem foarte bine treaba si avem in echipa cativa dintre cei mai buni oameni in domeniu.
De la concepte noi, la integrarea solutiilor terte, le-am abordat pe toate. Astfel, fie ca aveti nevoie de milioane de pagini sau va asteptati la milioane de vizitatori, cu certitudine va putem oferi solutia perfecta pentru afacerea Dumneavoastra. Echipa de dezvoltare web Media First are in spate peste 10 ani de experienta combinata, care include specialisti in dezvoltare website, creare baze de date, design de interfete pentru user-I (UI) si inginerie software. Ei reusesc sa combine cu usurinta utilitatea cu securitatea, fezabilitatea si stabilitatea intr-o singura solutie pe care dumneavoastra o puteti intretine foarte simplu, prin panoul nostru de administrare (CMS), denumit MediaCMS.
Toate in acelasi loc
Este de la sine inteles ca echipa noastra foarte competenta este tot timpul la curent cu ultimele tehnologii web, inclusiv PHP, AJAX, jQuery, HTML 5, CSS si MySQL – dar, spre deosebire de majoritatea agentiilor digitale, noi nu ne ascundem talentele. Toti creatorii nostri web sunt orientati catre client, insemnand ca aveti acces direct la membrii principali care lucreaza la proiectul dumneavoastra.   
Echipa noastra interna de marketing online si optimizare SEO se va implica direct in crearea website-ului Dumneavoastra, pentru a asigura ca acesta respecta cea mai buna structura care vizeaza motoarele de cautare, fiind organizat pentru a oferi cele mai bune rezultate SEO posibile printr-o optimizare adecvata.
Lansarea online nu reprezinta sfarsitul unui proiect – ci inceputul activitatii website-ului. Acesta trebuie sa fie sustinut si adaptat pentru a raspunde activitatii userilor, vizand in acelasi timp si schimbarile care apar in afacerea Dumneavoastra. Parteneriatul cu agentia Media First va asigura asistenta continua de care aveti nevoie, tintand pasul cu ultimele inovatii din domeniul digital – toate acestea pentru a fi siguri ca rezultatele Dumneavoastra devin din ce in ce mai bune.
Suntem pregatiti chiar azi sa devenim partenerii Dumneavoastra. Echipa noastra te asteapta prin formularul de contact.

Creare site web optimizat SEO

Articole Sugerate.

Click here
Optimizare Magazin Online
Optimizare site magazin online
Click here
Metoda de optimizare SEO site
Metoda noastra de lucru
Click here
Optimizare site vanzari statii beton
Optimizare site vanzari statii beton
Click here
Creare si implementare CRM - Clienti
CRM - Sistem gestiune clienti
Click here
Optimizare site statie beton Cluj
Optimizare site statie beton
Go to Top