Realizare si optimizare site web si magazin online

Buna, suntem Media First.
Cu ce te putem ajuta?

Optimizare Web - Webdesign

CRM - Sistem gestiune clienti

Cresterea eficientei companiei prin gestiunea automatizata de proiecte, activitati si control complet al informatiei in cadrul companiei . Este solutia CRM  de gestiunea clienti oferita de Media First

Optimizare site web dans contemporan

Realizare site si optimizare site web dans contemporan

Optimizare site web restaurante si mancare

Realizare site si optimizare site restaurante si mancare

Ultimele Articole Web si Noutati

Optimizare site servicii cazare

Realizare site si optimizare site servicii cazare

Experti in Ecommerce

Vindeti, vindeti, vindeti iar apoi vindeti si mai mult. ONLINE!

Optimizare aplicatie web recenzii restaurante

Optimizare portal dedicat recenziilor despre restaurantele romanesti.

Multe alte caracteristici ale companiei noastre

 • Compania

  Media First este o agentie specializata in servicii de webdesign, optimizare SEO, promovare website din Romania care ofera solutii digitale inovatoare, bazate pe rezultate masurabile atat clientilor din tara cat si internationali. Echipa noastra experimentata, formata din profesionisti va pune la dispozitie o gama completa de servicii web, web design, programare web si SEO imbinand creativitatea, aptitudinile tehnice si maketing-ul digital pentru a asigura rezultate garantate si in acelasi timp masurabile. Specializata in web design, dezvoltare, marketing online (SEO), consultanta si planificare de proiecte web si aplicatii mobile ( IOS si Android), Media First este o agentie online la care puteti apela cu incredere. Pe scurt, suntem o agentie digitala cu inclinatie spre afaceri deci nu exista niciun dubiu ca cei mai mari sustinatori ai nostri sunt chiar proprii clienti.

 • Servicii Web

  Noi nu cream doar site-uri web care arata excelent; cream site-uri web care ofera rezultate masurabile si garantate. De la web design si dezvoltare aplicatii complexe, pana la crearea de baze de date de informatii(data entry) cat si a sistemelor de management al continutului(CMS), Media First va asigura solutia completa pentru toate nevoile d-voastra online.Ne bazam pe 10 ani de experienta cu o echipa experimentata care imbina gandirea strategica, web design-ul creativ si dezvoltarea web inovatoare pentru a oferi rezultate exceptionale clientilor nostri. In ultimii zece ani am proiectat, creat si livrat sute de proiecte online de succes, inclusiv platforme e-commerce (comert electronic si magazine online), site-uri mobile responsive, aplicatii web si enterprise data entry, aplicatii CMS personalizate si multe altele

 • Optimizare SEO

  Printre cele mai eficiente agentii digitale din Romania in ceea ce priveste dezvoltarea web si prezenta online, Media First ofera o expertiza impresionanta cand vine vorba de marketing-ul digital. De la web marketing la optimizarea conversiilor de clienti, agentia noastra SEO stie exact de ce este nevoie pentru a asigura o vizibilitate maxima pentru site-urile clientii nostri. Campaniile de cautare organice sunt proiectate si adaptate individual pentru a atinge cu succes cerintele clientilor nostrii, rezultatele fiind comparate cu indicatorii de performanta ai acestuia. Campaniile sunt in permanenta monitorizate de consultanti SEO dedicati, sustinuti de catre o echipa experimentata the managerii de reputatie si autori de continut care utilizeaza o combinatie de optimizare on-site, creare de continut original si profile de link-uri de inalta calitate pentru a imbunatati vizibilitatea in motoarele de cautare crescand atat traficul cat si veniturile.

 • PPC

  Alegeti Media First ca agentia d-voastra PPC si va veti asigura ca rezultatele Google AdWords si Facebook Ads sunt la valori maxime. Prin imbinarea designului functional cu optimizarea anunturilor si analiza continua a pozitiilor va putem garanta un raport de costuri/venituri optim pentru categoria Dumbeavoastra de produse si servicii. Abordarea unei campanii PPC ( Pay Per Click) in lipsa unor cunostinte profesionale adecvate se poate dovedi a fi atat costisitoare cat si o pierdere ineficienta de timp.De la introducerea algoritmului Google al calificativului de calitate¬Ě, care alaturi de suma licitata afecteaza clasificareaanuntului in functie de multi alti factori de ordonare, gestionarea unei campanii eficiente cost-per-click sau pay per click a devenit o calificarea specialistilor. Prin alegerea companiei noastre pentru gestionarea bugetelor veti beneficia de tehnici de management PPC testate care vor consolida pozitiile de cautare platita si vor imbunatati veniturile.

 • Social Media

  Daca sunteti in cautarea unei agentii social media care sa va ajute in ceea ce priveste prezenta d-voastra online, ati ajuns in locul potrivit. Media First ofera servicii de management complet pentru profile si prezenta social media unei game variate de clienti, de la afaceri mici pana la companii multinationale; ajutandu-i sa comunice, sa asculte si sa interactioneze cu clientii si fanii lor intr-un mod mai eficient. Colaboram cu clientii nostri pentru a le imbunatati imaginea de brand prin utilizarea retelelor sociale pentru a incepe conversatii, a incuraja comunicarea orala si pentru a consolida parteneriate. Dezvoltarea social media reprezinta faptul ca marketing-ul a devenit in prezent o comunicare bilaterala a carei ignorare inseamna a rata in a va implica cele mai valoroase resurse ale clientilor d-voastra.